♥ Társkeresés - Ingyenes chat ♥

Társkeresés - Ingyenes chat

PROXIMEETY.HU ELŐNYEI

Mi, a PROXIMEETY.HU csapat tagjai hiszünk abban, hogy internetes honlapunk a legjobb arra, hogy valós, őszinte bemutatkozásokhoz juthasson...

- PROXIMEETY.HU nyitott mindenki részére
- Mindenki szabadon látogathatja honlapunkat csak úgy szórakozásból, vagy igaz szerelmet keresve!
- Kötelező regisztráció annak biztosítására, hogy a jelentkezők létező személyek...
- PROXIMEETY.HU: egy széles körű és hasznos eszköz!
- Internetes randevúzással időt takarít meg...
- Internetes randevúzás: egy könnyű lépés megtétele a siker felé
- Chat az interneten: kezdetben teljesen ingyen!
- Teljeskörű leírást talál a tagokról...
- Chat teljes biztonságban és név nélkül
- A társkeresőnk alapelve az, hogy megkönnyítsük a barát illetve párkeresést...
- Chat az interneten: az igazi trend!
- Ugorjon be hozzánk, ez gyorsan és könnyen megy...


- PROXIMEETY.HU nyitva áll mindenki előtt...

PROXIMEETY.HU elutasítja tagjai bármilyen jellegű befolyásolását vagy "elő-válogatását". A kiskorúak kivételével mindenki korlátlanul csatlakozhat. PROXIMEETY.HU nyitva áll minden nagykorú internet használó előtt kortól és nemzetiségtől függetlenül. Használhatja szolgáltatásainkat többféle internet kapcsolat segítségével (ADSL vagy más).

- Bárki meglátogathatja honlapunkat legyen az csak úgy szórakozásból vagy igaz szerelmet keresve:

A statisztikai adatok szerint,  szolgáltatásaink használói elégedettek,  és amikor kérdezzük őket erről a témáról, legnagyobb részük azt válaszolja, hogy sikerrel jártak azok tetszésének megnyerésében akikkel társalogtak...Tehát elő a billentyűzettel!
Akár élete párját akár csak egy barátot keres...
A PROXIMEETY.HU csapata meghívja önt a honlapra, hogy próbáljon szerencsét ...
Adja meg magának a lehetőséget, hogy valós bemutatkozásokkal találkozhasson!

- Kötelező regisztráció: annak biztosítására, hogy a jelentkezők létező személyek...

Azzal, hogy minden jelentkezőnek regisztrálnia kell ( néhány perc alatt ezt megteheti), hogy használhassa szolgáltatásainkat már ki tudjuk zárni a valótlan személyeket, azokat akik csak "hülyéskednek" vagy akik "átutazók az oldalon". A regisztráció így lehetővé teszi, hogy tagjaink elkészítsék profiljukat és felhasználónevükön keresztül kommunikálni tudjanak más, hozzájuk hasonlóan komoly szándékú emberekkel.

- PROXIMEETY.HU : egy  széles körű és eredményes " eszköz"!

... Egy eredményes koncepció:
1. Internetes társkeresés a legeredményesebb módszer ha a minőséget nézzük.  "Tudományosan beszélve" lehetővé teszi, hogy válasszunk bizonyos kritériumok alapján és figyelmen kívül hagyjuk a nekünk nem megfelelő partnerek  sorait.
2 .Egyaránt ez a legeredményesebb módszer a lehetőségeket és mennyiséget illetően,  mert igen nagyszámú embernek van módja arra, hogy magukhoz hasonló,  nyitott érdeklődésű társakkal lépjen kapcsolatba. Soha nem tudna annyi egyedülálló emberrel találkozni az utcán, mint a PROXIMEETY.HU-n!
3. Az inernetes társkeresésből nem hiányzik az első találkozás " varázsa" vagy "izgalma", valójában épp ellenkezőleg, ez egy olyan kezdés ami által felkészülhet az első találkozásra, hogy olyan jól sikerüljön amilyen csak lehet!

... És egy széles körű és eredményes "eszköz":
Amikor regisztrál a PROXIMEETY.HU-n ezáltal használhatja:
- az első fő funkció: A BELSŐ ÜZENET--KÜLDÉSI SZOLGÁLTATÁS, amely lehetővé teszi az olyan tagokkal való kommunikálást, akik például nincsenek a chat  module-on rajta
- a második fő funkció: A CHAT MODULE, amely lehetővé teszi az önnel egy időben  "online" tagokkal való chat-telést
- és még a keresők, melyek felhasználónév vagy más kritérium alapján működnek és segítenek önnek az érdekelt (részletesen leírt)  hölgy vagy férfi keresésében
- egy menü a bal oldalon amely mutatja a 10 legfrissebb csatlakozót és a 10 legutóbb honlapunkra fellépett tagot
- önnek is lehet saját listája az ismerőseiről illetve lehet feketelistája is
- általános chat
- fórumok
- játékok és hírek
- a profilja módosítása, kontrollja
- egy számlázó amely mutatja, hogy hányan nézték meg az oldalát stb.
Több mint egy évbe telt a PROXIMEETY program megírása és fejlesztése, így ma már kimondottan  sokat tud nyújtani önnek. Az egyik legjobb társkeresővé váltunk,  amit ráadásul nagyon könnyű használni.

- Az internetes tárkereséssel időt takarít meg...

Elege van  a költséges éjszakai bárokból, klubokból ahol olyan nagy a felhajtás, de végülis eredménytelen az egész? Már nincs kedve több haszontalan és unalmas találkához? Nagy az esélye, hogy megismerkedjen valakivel, de ugyanakkor nagy a veszély is.  Gyorsítsa fel szerelmi élete ritmusát, lépjen át a stagnáló időszakon amikor úgy érezte, hogy semmi új nincs a nap alatt.

- Internetes társkeresés: egy lépéssel közelebb a sikerhez:

Ne szégyellje többé, hogy egyedül van. Emberek milliói vannak olyan helyzetben mint ön. Inkább tegyen meg mindent annak érdekében, hogy megtalálhasssa élete párját és adjon esélyt önmagának, hogy sikeres lehessen! Olyan sok nő és férfi van akik tényleg szeretnék megtalálni társukat, de nem tudják, hogy a házasságközvetítő irodákba menjenek-e vagy inkább magazinokban hírdessenek. A PROXIMEETY.HU-nak kellemes légköre és modern hozzáállása  segíteni fog önnek abban, hogy játékosan, derűsen,  de biztonságos és hatásos módon csábíthasson.

- Internetes chat: megéri mindenkinek!

1. Sok-sok egyedülálló ember nem veszi igénybe a hagyományos házasságközvetítő irodák vagy a vezető internetes társkeresők szolgáltatásait mert ezek néha túlságosan drgák.
2. Mennyibe került önnek a tegnap este amikor meg szeretett volna ismerkedni valakivel? Talán volt valamilyen klubban, étteremben vagy moziban... Sikerült találkoznia egy érdekes emberrel?

- Itt az illetőről egy részletes leírást kap...

Egy  teljes és minőségi profilt talál minden tagunkról, ami tartalmaz:
- 5 fényképet az illetőről akivel kapcsolatban van
- az ő hírdetését, személyes sorait
- részletes leírást az ízléséről, hobbijairól, kinézetéről stb
Minden tagnak van egy személyes mutatója amely jelzi, hogy mennyit töltött ki a profiljából
Érdemes megjegyezni, hogy a fotókat tartalmazó profilok 4-szer, 5-ször olyan népszerűek, mint a fotó nélküliek
Még hozzátesszük azt, hogy ha már egy ideje használja a weboldalt, észre fogja venni, hogy a chat szobában az "álarc"  gyorsan leesik és így felfedezheti az igazi személyt akivel chat-tel.

- A chat teljesen biztonságos és anoním...

A személyes jelszava TITKOS és kódolt amely garantálja hogy ön teljesen titokban maradhasson. Egyedül ön férhet hozzá az adataihoz, csak ön változtathat rajtuk stb. A jelszavát használva kiadhatja személyes adatait a tagokkal kapcsolatos szolgáltatási oldalakon.
Bármely tagot akivél semminemű kontaktust nem kíván megtartani a "feketelistájára" teheti. Ha elfelejtette  jelszavát,  egyszerűen kattintson az "elfelejtett jelszó".ra és egy automatikusan küldött  email-en érkezik a jelszó,  arra az email címre, amit regisztráláskor megadott nekünk.

- Az ötlet onnan jött, hogy egyszerűsítsük a dolgokat:

Élhet vidéken vagy a szürke nagyvárosok egyikében, a randevúzás egyformán nehéz dolog. És a hagyományos randevú néha elég stresszes és fárasztó, eltölteni egy egész estét egy olyan idegennel, aki nem biztos, hogy elnyerte a tetszését.
Az internetes randevúzás olyan mint a frissítő levegő! Egyrészt könnyebb megismerni valakit a számítógépen keresztül, mintha szemben ülnél vele.. Másrészt pedig ha megismerkedik valakivel a mi társkeresőnkön keresztül, az első találkozásotokra fel tud készülni és jobban el tudja magát engedni, mert már van nem is kevés információja az illetőröl (fénykép, személyes részletek, már chat-teltek egymással) tehát  a szemtől szembeni beszélgetés  elejétől biztos lehet abban, hogy van közös témájuk, közös érdeklődési körük,  így lesz miről társalogni!

- Chat az interneten: ez az új trend!

Először is, a netes társkeresők nagyon sikeresek jelenleg. Többé már nem tabu ez a téma és már nem igaz az, hogy az internetes társkeresés negatív reakciókat vált  ki az emberekből. Említse meg ezt a témát a többiek előtt és meglátja, hogyan vélekednek erről az emberek.
A mi álláspontunk szerint, (mi úgy érezzük,)  hogy a chat az interneten "jelenség" nagyon menő, egyszerűen azért mert ez egy igazi előrelépés a társkeresésben.
Persze néhány ember semmiért nem mond le a véletlenszerű találkozásról (ők csak ebben hisznek), de másoknak- épp ellenkezőleg- az internet segítségével sikerül tesztelni csábítóerejüket,  új és érdekes embereket felfedezve ezáltal.  Mi önre bízzuk a döntést -e kérdésben!

- Ugorjon be, ez gyorsan és könnyen megy...

A regisztráció néhány percet vesz igénybe és természetesen ingyenes. Automatikusan megkapja a személyes jelszavát  emailen keresztül néhány másodperccel a regisztráció után. Mindezek után azt is elmondjuk, hogy nem kell számítógépes szakértőnek lennie ahhoz, hogy használni tudja honlapunkat. Miután  regisztrált, de mégis azt szetretné, hogy töröljük tagságát, ez könnyen lehetséges . Tehát, gyorsan használja a billentyűzetét!

Csatlakozom! (jobb oldali oszlop)

INGYENES BEIRATKOZÁS
Email címed

A kívánt felhasználónév

Vàlassz egy jelszot

Ön

Keres

Születési dátumod


FacebookTwitter

1486