♥ Társkeresés - Ingyenes chat ♥

Társkereső - Ingyen chat

Ingyenes Társkereső Szolgáltatás!

PROXIMEETY.HU azért van, hogy segitsen önnek a keresésben, legyen az szerelem, barátság vagy mindkettő. Mi vagyunk az egyetlenek akik ilyen magas szinvonalú chat és társkereső szolgáltatást nyújtunk bárki számára teljesen ingyen  A mi honlapunk elsősorban reklámok által finanszirozott, de itt jegyezzük meg, hogy nem engedélyezzük akármilyen felbukkanó(popup)- hirdetéseket amik zavarhatják vagy untathatják  tagjainkat az oldalainkon való nézelődéskor. Csak  néhány tetszőleges szolgáltatás költségét számitjuk fel,  amik  honlapunk intenziv használatához kötődnek

PROXIMEETY.HU ... jobb mint a versenytársai?

Tudta , hogy a vezető internetes társkeresők majdnem fele (komoly, erre szakosositott weblapok és internet szolgáltatók) fizetősek? (leginkább a férfiaknak kell fizetni havi 30 euro körüli összeget, de néha a férfiak és nők egyaránt fizetnek a szolgáltatások használatáért) ). PROXIMEETY.HU-ba való bekerülés és  szolgáltatásaik ingyenesek!

PROXIMEETY.HU nem egy gyár ahol ön csak egy egyszerű szám !

PROXIMEETY.HU nem  bankárok által működik. Nem kerestünk fel befektetőket és nem is fektettünk be milliókat, hogy létrejöjjön ez a társkereső szolgálat. A marketingra sem költünk nagy pénzeket  azért, hogy honlapunk működjön.
És mégis működik, mert magas szinvonalú gyakorlatiasságot nyújtunk önnek és tudjuk, hogy közel vagyunk önhöz. Minden egyes regisztráció a legmagasabb szintú elbirálás alá kerül és mindig biztonság, titoktartás, tiszteletet  és jó hangulat jellemzi honlapunkat....a technikus csoportunk gyors válasz reakcióinak köszönhetően.. Ezt a világ minden tájáról érkező biztató üzenetekből tudjuk!

Legyen vége a tisztességtelen társkeresőknek a neten!

PROXIMEETY.HU nem kéri azt öntől, hogy akármilyen software-t kelljen letöltenie ami  költséget jelent---nem, velünk minden ügy érthető és tiszta!

PROXIMEETY.HU kiemelkedő szolgáltatást nyújt, hamis profilok és csalók nélkül. Ezért növekszik napról-napra a regisztrációk száma!

Regisztrálhat néhány pillanat alatt és ön is meglátja miről beszéltünk.

A jelszó automatikusan el lesz küldve email-en.


INGYENES BEIRATKOZÁS
Email címed

A kívánt felhasználónév

Vàlassz egy jelszot

Ön

Keres

Születési dátumod


FacebookTwitter

1486