♥ Társkeresés - Ingyenes chat ♥

Online társkeresés-Ingyenes chat

Internet Bevezető: Néhány statisztikai adat

> Hány ember él egyedül Magyarországon?

A felmérések aggasztó eredményeket mutatnak a Nyugat- és Kelet-Európában lévő magányos emberek számáról
- Közel 2 millió ember él társ nélkül, elváltan vagy özvegyen Magyarországon,
- A 60 év felettiek közül minden negyedik ember egyedül él,
- Közel öt- hatszázezer 20 és 30 év közötti ember él egyedül Magyarországon, ez a szám megduplázódott az utóbbi 30 évben,
- Más forrás szerint az egyedülélők 20%-a már élt tartós kapcsolatban, de ez szakítással végződött.
Félénkség, időhiány, felbomlott kapcsolatok, a másikok látszólagos közönye, vagy esetleg a másik nem iránti érdeklődés hiánya átmenetileg, az ok számos lehet, azonban ezen okok következményei könnyen megszüntethetőek. 

> Internetes társkeresés:  a magányos élet alternatívája!

Több mint 7 millió férfi és nő állítja, hogy arra is használják az internetet, hogy flörtöljenek vagy pedig oly célból, hogy megtalálják életük párját... ma már ez egyáltalán nem megdöbbentő, hogy néhány internetes találkozásból házasság lesz.
Egy 2004-es felmérés szerint:
- A megkérdezettek 70%-nem volt megdöbbenve a gondolattól, hogy interneten építsen ki egy hosszantartó kapcsolatot,  vagy hogy összeházasodjon valakivel internetes bemutatkozás eredményeként,
- A megkérdezettek 75%-át nem döbbentette meg a gondolat, hogy új ismeretségeket keressen  vagy chat-teljen  az interneten.

Az Interneten való chat-telés fokozatosan olyan általánossá válik mint egy kávézóban való társalgás kezdeményezése!
 A Netes Társkereső szolgáltatás már nem számit tabunak. Valójában a mi társkereső weboldalunk  nyitott a nagyközönség számára és  tagjai  segítenek Önnek abban, hogy hasonló beállitottságú emberekkel való találkozásra legyen lehetősége-ami kevésbé valószinű az olyan hagyományos, találkozásra alkalmas helyeken mint  klubok, kávézók stb, ahol a jelenlévők legnagyobb része nem "szabad" vagy "alkalmas" közelebbi  ismerkedésre.

> Tehát miért is ne Ön?

Tőbb ezer regisztrált tag és egyre tőbb új csatlakozó, PROXIMEETY.HU komoly és teljeskörű bemutatkozásokat nyújt  olyan kedves és érdekes emberekről mint amilyen Ön is!
Miért ne tenné amit már  több ezren megtettek? Ha új barátokat keres vagy ha a szerelmet, ezen a weboldalon biztosan boldogságra lel. Szánjon két percet az "idegenvezetés" oldalunk elolvasására és aztán regisztráljon (a jobb oldali oszlopban) és meglátja, hogy az internetes randevúzás nem csak egy átmeneti trend!

Ingyenes regisztráció!

INGYENES BEIRATKOZÁS
Email címed

A kívánt felhasználónév

Vàlassz egy jelszot

Ön

Keres

Születési dátumod


FacebookTwitter

1486