♥ Társkeresés - Ingyenes chat ♥

Online társkeresés-Ingyenes chat

Általános kikötések és feltételek

PROXIMEETY.HU a B-CITY tulajdonában van, amely a Meaux-i Kereskedelmi Kamaránál  jegyzett társaság, referencia száma B483448908 és melynek jegyzett hivatala a következő címen található: 1 rue de Rome, Montévrain, France. Bármilyen törvényellenes értelmezés vagy reprodukció a törvény áthágásának minősül az L-3335-2paragrafus alapján  a francia vagyon törvénykönyvben.

A PROXIMEETY.HU-t használva mindenkinek tiszteletben kell tartania a tagságra vonatkozó általános kikötéseket és feltételeket. Kérjük olvassa el figyelmesen és tegyen X-et a négyzetbe "elfogadom az általános kikötéseket és feltételeket"és aztán kattintson a "mehet" gombra. Így már regisztrált tagként elfogadja a fentiekben említett feltételeket.

Hozzáférhetőség a szolgáltatásainkhoz:

PROXIMEETY.HU-n fenntartja a jogot  tagság visszavonására anélkül, hogy ezt megindokolná.  A PROXIMEETY.HU szolgáltatásait,  elsősorban a chat és belső üzenetküldő szolgáltatást, csak 18 éven felüli személyek vehetik igénybe. Ha még nincs 18 éves nem regisztrálhat honlapunkon.

Bemutatkozások  és a tagok általi részletes leírások:

A PROXIMEETY.HU internetes honlap engedélyezi tagjai számára a  részletes bemutatkozásokat  és megtekinthetik más tagok bemutatkozását.  Ahhoz, hogy egy hírdetés bemutatásra kerüljön:
- Csak olyan személyes információkat közölhet amelyek nem ütköznek a francia törvénykönyvvel
- Bemutatkozása nem tartalmazhat semmilyen személyes információt úgy mint a név, telefonszám, cím vagy bármilyen más részlet ami az azonnali üzenet küldő szolgáltatáshoz kötődik. A regisztrációkor megadott email címe nem jelenik meg a weboldalon. A válaszok egy belső postaládán keresztül érnek el a biztonsági területén.
- A kereskedelmi vonatkozású hírdetések teljesen ki vannak tiltva erről a honlapról.

Beleegyezik abba, hogy a hírdetését először csapatunk olvassa el. PROXIMEETY.HU fenntartja a jogot, hogy megtagadja azon hírdetéseket melyeket a közrend elleninek tekint, vagy a viselkedési normáknak nem felelnek meg , és bármely kereskedelmi vonatkozású illetve rossz ízlésű hírdetés oldalainkra kerülését szintén megtiltja. Ehhez hasonlóan, PROXIMEETY.HU semmilyen körülmények között nem vonható felelősségre a kiadott információk tartalmát illetve az igazság hiányát illetően. PROXIMEETY.HU nem vállal felelősséget tagjai tetteiért. Saját maga felelős a profiljában megadott információkért, és a PROXIMEETY.HU csak passzív szerepet játszik az önről szóló információk áramlásában és kiadásában.

Chat és üzenetváltás:

Mindenféle levelezés és üzenetváltás az ön saját felelősségére történik és a PROXIMEETY,HU semmiképp nem felelős ezekért. Ne küldjön goromba üzeneteket, melyek törvényellenesek lehetnek,  közrend ellenesek vagy az elfogadott viselkedési normáktól eltérőek. Elfogadja, hogy felfüggeszti a kommunikálást azzal aki  kinyilvánította,hogy nem kíván több üzenetet kapni öntől.  Amennyiben képtelen  elfogadni és betartani az alkalmazható törvényeket vagy ezen megállapodás bármely cikkelyét,  felmenti a PROXIMEETY.HU-t   reklamációs jogok alól, nem fordulhat bírósághoz vagy más hatósághoz minket okolva bizonyos akciókért amiért nem mi vagyunk felelősek.

Használati utasítások:

A PROXIMEETY.HU-nak fell kell hívnia az ön  figyelmét a létező veszélyekre amikor ismeretlen internetezőkkel lép kapcsolatba, akik lehetnek kiskorúak vagy olyanok akik tisztességtelen vagy bűnöző szándékkal használják a netet.  Az internet megfontoltan és óvatosan kell használni, és itt elsősorban a társkeresőkre és a chat szolgáltatásra gondolunk.     Mindenképpen azt javasoljuk, hogy bizonyosodjon meg az illető valódiságáról mielőtt megszervezné az első találkozót. Természetesen az első randevút jobb ha egy nyilvános helyre szervezi és szól egy harmedik személynek is erről. A PROXIMEETY.HU nem képes a tagjai személyazonosságát felfedni. Ezért is kell óvatosnak lennie amikor tagokkal lép kapcsolatba. Mivel a PROXIMEETY.HU  képtelen beavatkozni a tagjai közt folyó kommunikációba vagy tevékenységbe, ezért a PROXIMEETY.HU fel van mentveön Y.HU-t (a képviselőivel és alkalmazottjaival egyben) mindennemű felelősség alól, ha panaszt emel vagy kártérítést igényel az esetleges tagok közt létrejött konfliktus miatt.

Személyes információk és  titoktartás:

A személyes információk kezelése a PROXIMEETY.HU weboldalon az 1978. január 6-i 78-17 referencia számú francia törvény alá esik, az információs technológiához, számítógépes file-okhoz és polgári szabadságjogokhoz kapcsolódóan.  Az említett szöveg tartalmának megfelelóen PROXIMEETY.HU vállalja azon emberek  informálását akiknek személyes adataik össze lettek gyűjtve  és garntálja a fent említett emberek jogainak védelmét  Ahhoz, hogy ajánlott szolgáltatásainkat tudjuk nyújtani, kötelesek vagyunk az említett személyes információt (elsősorban az emaileket) begyűjteni tagjainktól. Az adott személyes információk felhasználhatóak szerkesztői vagy kereskedelmi célra (ez utóbbira kisebb mértékben). Ha nem kívánja, hogy információi  ilyen a  szövegkörnyezetben  legyenek felhasználva, annyit kell tennie, hogy közli velünk ezt a tényt emailen keresztül a következő címre küldve: info (at) PROXIMEETY.hu
Tulajdonunkban lévő személyes információi részletei nem tehetők közzé az ön meghatalmazása nélkül, kivételt képez ha kötelesek vagyunk ezeket kiadni, például törvényes eljárás esetén. Szintén kommunikálhatjuk ezeket az információkat leányvállalatainknak , és anyavállalatainknak más jogi személyekhez hasonlóan, illetve  más vállalkozásoknak amelyek a csoportunkkal vannak összeköttetésben.

 Az is előfordulhat, hogy felméréseket végzünk és/vagy versenyeket szervezünk így plusz információt gyűjtünk be például szavazólapokon keresztül. Később ezeket az információkat kizárólag a PROXIMEETY.HU szolgáltatásainak fejlesztésére használjuk fel.

Azonkívül nem tehetnek minket felelőssé ha  weboldalunkon megadott információi  más tagok által használatra  vagy közzétételre kerülnek.

Panaszeljárás:

A PROXIMEETY.HU nem garantálhatja azt, hogy tagjai betartják a Szerződésben foglalt szabályokat és kikötéseket,  tudva azt, hogy a legfőbb feltétel az említett szabályzatban a tagok egymás iránti elfogadható viselkedése a szolgáltatás használatakor. A PROXIMEETY.HU semmilyen esetben sem vonható felelősségre tagjai által bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért ami esetlegesen a PROXIMEETY.HU szolgáltatásainak igénybevételekor keletkezett. Vita esetén kizárólag az alperes lakóhelye  szerinti bíróság ítélhető törvénykezésre illetékesnek.

Ha panaszt szeretne emelni, kérjük, hogy a következő email címre írjon: info (at) PROXIMEETY.hu.
A cikkelyek, melyek a használatra és tagságra vonatkozó általános feltételeket és kikötéseket alkotják,  önrendelkezésűek és az esetleges érvénytelenné vagy alkalmazhatatlanná válásukkor az említett cikkely törölhető és egy másik kerül helyette érvénybe.


Deposit of cookies by Sirdata:

Sirdata is a data marketing company that allows its Customers to provide Users with relevant offers tailored to their interests.
The Data collected by Sirdata are kept for a maximum period of 365 days, depending on the purpose of the processing, in accordance with the laws in force and the principle of minimisation.
For more information: https://www.sirdata.com/privacy/
You wish to disable the collection of your data by Sirdata: https://www.sirdata.com/opt-out/

B-CITY obtain your consent in accordance with the policies and technical specifications of the IAB Europe Transparency and Consent Framework.
You can change your choices at any time by click here.

 

INGYENES BEIRATKOZÁS
Email címed

A kívánt felhasználónév

Vàlassz egy jelszot

Ön

Keres

Születési dátumod


FacebookTwitter

1486