A COOKIE-k lehetővé teszik számunkra, hogy jobb minőségű szolgáltatásokat kínáljunk. Ha továbbra is böngészel oldalunkon, akkor feltételezzük, hogy elfogadod a cookie-k használatát.BEZÁRNI

Szeretnéd-e megismerni ezeket a személyeket és beszélgetni velük?
Aztán kattints ide és iratkozz be a PROXIMEETY oldalàra! Ez gyors és egyszerű!

Önre várnak a PROXIMEETY.HU-n

Pages : | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |


Bár még házas vagyok és független,de mivel gyermek hiányában kapcsolatom végéhez ért..Keresem azt a hölgyet ki a belső értékeket is keresi..romantikus,őszinte,céltudatos,hűséges,megértő,gyengéd ..férfi várja jelentkezését


Sziasztok.
Én egy 31 éves,válófélben lévő srác vagyok.
Mit írhatnék magamról?
Szeretek mindent,ami nem szokványos,és hétköznapi.
Szeretem a romantikát,és az életet.Szeretek szeretni.


szivesen megismerkednék veled

50 éves vagyok,
Van egy gyönyörű hét éves kis fiam, akit imádok. Az édesanya neveli.
Dohányzom minimálisan, nem iszom alkoholt csak nagyon ritkán. Más káros szenvedélyem nincs. Nálam család az első. Ha van még kérdése, kérdezzen, nyugodtan.
Tisztelettel: B.Gábor


Nagyon család centrikus vagyok szeretem a gyerekeket,a barátaimat szeretek ismerkedni,a jó zenéket mindent meg hallgatok de főként a könnyű zenét.De regisztrálásom célja a komoly kapcsolat ideálom nincs számomra az a fontos hogy megértsük és szeresük fogadjuk el a másikat olyannak amilyen.A többit szeretném személyesen ha lehet.

A hosszú bemutatkozások egyetlen hibája, hogy ha valaki megnézi, inkább el sem olvassa... Akkor annak nem sok értelme lenne, így maradok a rövidített verziónál.

Alapdolgokra már külön nem térek ki, csak olyan dolgokra, amiket fontosnak tartok megemlíteni.

Vállalkozóként naponta sokat dolgozom, ezért ez nem nagyon kedvez a társas kapcsolatok létrejöttéhez, fenntartásához, de azért remélem sikerül megismerni itt valakit, még hacsak beszélgetni is.


Szia!

Andor vagyok, vidám természetű veszprémi srác.

Táncot tanítok már 8 éve.
/ha érdekel kérlek keress meg ezzel kapcsolatban facebookon mert itt adatokat nem lehet megadni/

Keresem az igazit, akivel jól megértjük egymást és akivel van közös témánk.
Barátokat, levelezőtársakat, barátnőt keresek, ezért ismerkedek (neten is), bár a személyes beszélgetések érdekesebbek számomra. Elsősorban 16-37 éves veszprémi lányok leveleit várom, de mindenkinek válaszolok, aki megkeres.

Társasági ember vagyok, szeretek kirándulni, biciklizni, táncolni /salsa, társastánc/ (tanítom is őket), zenét is tudok küldeni.
Sebe Andor

Egy jó beszélgetés,közös időtöltés,:főzés,séta,hobbi,munka;.


Szia én őszinte kedves hüséges rokant nyugdias gyengén látok a jobb szememre.Olyan társat keresek aki majd ide költözik.A Záhonyi határtól 10 km lakok Ukrajnába irj ismerj meg.

Beszélgetek barátkozok, ja és nem harapok.


Ismerj meg és meg tudod milyen vagyok.


Komoly kapcsolatot keresek, egy igazi társat jóban és rosszban, olyan valakit aki tud komoly is lenni és tud felszabadultan nevetni is.


MINDANNYIAN HERCEGNŐNEK, ÉS HERCEGNEK SZÜLETTÜNK. LEGTÖBBEN ,AZONBAN,BÉKAKÉNT VÉGEZZÜK. AKI MÁR ABBAN SEM HISZ,HOGY EGY NAP JÖN VALAKI ,ÉS MEG CSÓKOL.

Szép napot!
Úgy gondolom, mindegy mit írunk ide, én a személyes találkozásban hiszek. A szimpátia, a kisugárzás az emberi érték fontos számomra, az, hogy tudsz-e mosolyogni, jókat beszélgetni, "csak úgy" csavarogni, táncolni, mert én nagyon szeretek.
Barátom, társam párom keresem, egy független, ápolt, korrekt pasi mellett. Semmi extra - szerintem -.

INGYENES BEIRATKOZÁS
Email címe

A kívánt felhasználónév

Vàlassz egy jelszot

Ön

Keres

Születési dátuma


FacebookTwitter

a
w