A COOKIE-k lehetővé teszik számunkra, hogy jobb minőségű szolgáltatásokat kínáljunk. Ha továbbra is böngészel oldalunkon, akkor feltételezzük, hogy elfogadod a cookie-k használatát.BEZÁRNI

Szeretnéd-e megismerni ezeket a személyeket és beszélgetni velük?
Aztán kattints ide és iratkozz be a PROXIMEETY oldalàra! Ez gyors és egyszerű!

Önre várnak a PROXIMEETY.HU-n

Pages : | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |


Mozgáskorlátozott,vidám lány vagyok,szeretek ismerkedni!

Sziasztok 23 éves szabolcs/hajdú/borsod megyei srác vagyok aki érettebb nők társaságát kedveli és keresi :) (30-45)

Elcsépelt tudom, de az őszinteség nagyon fontos, csak az igazán bátrak képesek rá, hogy a másik szemébe mondják mit gondolnak. A gyáva férgek meg bújjanak a föld alá!

Hol közvetlen, hol zárkózott, hol humoros, hol unalmas, hol tele energiával, hol halálosan fáradt, ez volnék én. De mindig szeretem a természetet, a romantikát, vágyom a szerelmet, és mindent, ami széppé teheti az életet.
Most csak társaságot keresek sétához, kiránduláshoz, vagy csak egy hangulatos beszélgetéshez, jóízű nevetéshez. Azután majd kiderül. Mert örökké nem eshet ...


165/95/46 mackos testalkatu,rovid szokesbarna haju,bajszos barna szemu nem fuggatlen ffi vagyok.


SZiasztok levi vagyok 23eves asztalos es azert dontotem mert valaki ajalta


Bármi szóba jöhet,semminek nem vagyok az elrontója!


Elvált, egyedül élő őszinte, család centrikus nő .
Számomra az élet értelme a SZERETET!

evamaria13 vagyok.


Miskolci rendszeresen sportoló külkeres keresi 28-37 közti független hölgyben/szingliben élete igaz párját.
Szívesen főzőcskézek wokban, Ankarsrum robotgéppel
készítem elő a sütögetést, kirándulok gyakorta, még vadvízen is. Szeretem a növényeket, nem szennyezem a környezetemet. Szeretném megtalálni azon tulajdonságaidat, amiért téged mindenki másnál jobban kell szeretni,s te is megtalálod, amiért szerethetsz, s érdemesítesz ragaszkodásodra. Ne diplomákért vagy nyelvismeretekért szeress, hanem irántad való kedvességemért, figyelmességemért, humoromért, s hogy mindent megteszek a Rólad gondoskodásért. Nekem fontos, hogy apró meglepetéseknek örvendezhess. Szépség, frizura nem lényeg, ész és vonzóan vékony alkat igen. Én sem vagyok káros szenvedélyek rabja (kábító, cigaretta, okos telefon) , hanem a természet szépségének együttes örvendezés az egyik fontos számomra.Fiatalos, egészséges vagyok, polgári értékrenddel. Jelenleg nyugdíjasként vizsga elnőki teendőket látok el. Külső és belső tulajdonságokra igényes, polgári értékrenddel. Imádom a sportokat, szinházat, zenét. Felsőfokú végzettséggel rendelkezem. A becsületesség a jelszavam.


163cm,56kg,barna hajú ,zöld szemű.férjnél vagyok van 4 gyermekem.ismerkedni vagyok itt és barátokat szerezni.


Van mit fogni rajtam testalkatú,vidám,talpraesett ,házias csajszi vagyok.Van egy 14 éves lányom akit egyedül nevelek!Szeretem az állatokat,természetet,horgászást,szeretek főzni.ÁÁÁÁ de mindegy mit írok ismerjük meg egymást akkor minden kiderül!!Ha csak szex partnert keresel akkor ne is írj inkább,és ha pláza cicát akkor se strapáld magad én életem párját keresem,nem játék szernek jöttem fel!!


Nem fogok semmilyen általános dolgokról írogatni.

Ha szeretnél valamit tudni, kérdezz.

A tervem az, hogy társat találjak.

olyan vagány bevállalós lányokat keresek akik nyitott kapcsolatot szeretnének.
lényeg hogy élj!

INGYENES BEIRATKOZÁS
Email címe

A kívánt felhasználónév

Vàlassz egy jelszot

Ön

Keres

Születési dátuma


FacebookTwitter

a
w