A COOKIE-k lehetővé teszik számunkra, hogy jobb minőségű szolgáltatásokat kínáljunk. Ha továbbra is böngészel oldalunkon, akkor feltételezzük, hogy elfogadod a cookie-k használatát.BEZÁRNI

♥ Társkeresés - Ingyenes chat ♥

 

Szeretnéd-e megismerni ezeket a személyeket és beszélgetni velük?
Aztán kattints ide és iratkozz be a PROXIMEETY oldalàra! Ez gyors és egyszerű!

Rád várnak a PROXIMEETY.HU-n

Pages : | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

evamaria13 vagyok.


Miskolci rendszeresen sportoló külkeres keresi 28-37 közti független hölgyben/szingliben élete igaz párját.
Szívesen főzőcskézek wokban, Ankarsrum robotgéppel
készítem elő a sütögetést, kirándulok gyakorta, még vadvízen is. Szeretem a növényeket, nem szennyezem a környezetemet. Szeretném megtalálni azon tulajdonságaidat, amiért téged mindenki másnál jobban kell szeretni,s te is megtalálod, amiért szerethetsz, s érdemesítesz ragaszkodásodra. Ne diplomákért vagy nyelvismeretekért szeress, hanem irántad való kedvességemért, figyelmességemért, humoromért, s hogy mindent megteszek a Rólad gondoskodásért. Nekem fontos, hogy apró meglepetéseknek örvendezhess. Szépség, frizura nem lényeg, ész és vonzóan vékony alkat igen. Én sem vagyok káros szenvedélyek rabja (kábító, cigaretta, okos telefon) , hanem a természet szépségének együttes örvendezés az egyik fontos számomra.


163cm,56kg,barna hajú ,zöld szemű.férjnél vagyok van 4 gyermekem.ismerkedni vagyok itt és barátokat szerezni.


Van mit fogni rajtam testalkatú,vidám,talpraesett ,házias csajszi vagyok.Van egy 14 éves lányom akit egyedül nevelek!Szeretem az állatokat,természetet,horgászást,szeretek főzni.ÁÁÁÁ de mindegy mit írok ismerjük meg egymást akkor minden kiderül!!Ha csak szex partnert keresel akkor ne is írj inkább,és ha pláza cicát akkor se strapáld magad én életem párját keresem,nem játék szernek jöttem fel!!


Nem fogok semmilyen általános dolgokról írogatni.

Ha szeretnél valamit tudni, kérdezz.

A tervem az, hogy társat találjak.

olyan vagány bevállalós lányokat keresek akik nyitott kapcsolatot szeretnének.
lényeg hogy élj!


Szeretek nevetni és másokat megnevettetni. Imádok viccelődni, hülyéskedni, de ha a helyzet megkívánja, nagyon komoly is tudok lenni. Szeretem ha pozitív gondolkodású emberek vesznek körül. Szeretek társaságba járni, kirándulni, utazni, imádok táncolni és mindent, ami örömet okoz.
Tudok bocsánatot kérni, belátni más igazát és örülni más örömének!!
Nem szeretem a hazugságot, a képmutatást, inkább szembe, mint háta mögött! Véleményemet kimondom, de hibáimat is elismerem.
Szeretek másnak örömet okozni és én is tudok kis dolgoknak is örülni.

János vagyok Bp röl 45 éves 175 cm75 kg el vált egyedül élek keresem a társam aki mellett szeretném el tölteni hátra lévő időmet nem iszom alkoholt dohányzom és szeretek horgászni kirándulni őszinte kapcsolatot kereső hölgy jelentkezését várom


sziasztok,én egy 28 éves srác vagyok és komoly kapcsolatot keresek. vizőntő vagyok


Gábor vagyok Dabasrol 27-34 év közötti lányok ismeretségét keresem hosszu távra


165.78..49..telt asszony vok.elvált, páromat keresem 1,életen át.mackos tipust keresek,,,

Egy társat szeretnék találni akivel az előttem álló éveimet múlathatnám tartalmas kapcsolatban. Szeretem a természetet és természetesen szeretek szeretni. Szeretem a gyerekeket,kirándulás, túrázás,kertészkedés,mozi,múzeum,kellemes szeretkezés stb..stb ..Proximeety-t választom mert ingyenes és az olvasottak alapján szimpatikus. 165 cm magas vagyok,testalkat átlagos70 kg. Csillagjegyem- szűz, "rend szerető, jó szerető," nemszeretem a "kirakatbabákat".


Elegem van a magányból!Egy kedves,szeretni tudó nőt keresek,aki társam lenne,ha lehet egy életre!!

Még remélem,hogy az élet tartogat számomra egy jó kapcsolatot . Aki barát,szerető, és egy megbizható társ is egy személyben.


Röviden egyensúly zavarom van!Ez a gyakorlatban úgy néz ki,hogy nem tudok menni,de űlni és feküdni igen! )))))Imádtam,ha sok nő volt körülöttem.Most már annak is örülnék,ha egy volna,de az mindíg. /Rendkívül szeretem a bátor és kezdeményező nőket,főleg mert én félénk vagyok.Bár aki ismer úgy sem hiszi el,de hát most egészen más helyzet van./ Azért még az erogénzóna kutató intézetnél vagyok letapogató.

ui.: Régebben egyáltalán nem érdekelt senkinek a politikai nézete,de amióta beteg vagyok és egyre informáltabb,kezdem egyre jobban utálni A ....

INGYENES BEIRATKOZÁS
Email címed

A kívánt felhasználónév

Vàlassz egy jelszot

Ön

Keres

Születési dátumod


FacebookTwitter

a