A COOKIE-k lehetővé teszik számunkra, hogy jobb minőségű szolgáltatásokat kínáljunk. Ha továbbra is böngészel oldalunkon, akkor feltételezzük, hogy elfogadod a cookie-k használatát.BEZÁRNI

♥ Társkeresés - Ingyenes chat ♥

 

Szeretnéd-e megismerni ezeket a személyeket és beszélgetni velük?
Aztán kattints ide és iratkozz be a PROXIMEETY oldalàra! Ez gyors és egyszerű!

Önre várnak a PROXIMEETY.HU-n

Pages : | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |


Sziasztok
Enikő vagyok
Társam keresem őszinte,hűséges,család centrikus,káros szenvedélyektől mentes férfi személyében aki még társra,családra vágyik.

Hölgyet keresek ismerkedés céljából

Pasikat és csajokat keresek kötetlen együttlétekhez...:)
Helyem nincs.


SZIASZTOK AZ EDJIK ISMERŐSÖM AJÁNLOTTA EZT AZ OLDALT CSUPA JÓT HALLOK A PROXIMEETY.HU-RÓL REMÉLEM MEGISTAPASZTALOM SZEMÉLYES SIKEREIM ALAPJÁN:)ÍRJATOK BÁTRAN SZERETEK ISMERKEDNI SZERETEM A JÓ HUMORT ÉS NEM VOK SEMMI JÓ ELRONTÓJA:)

ismerkedni vagyok

Barátot keresek, nem szerelmet. Valakit, akivel megbeszélhetem az engem érdeklő dolgokat, a velem történteket, mivel a párom mellett sokszor egyedül vagyok. Fontos lenne olyan valaki szava, aki intelligens, nyugodt és nem ítélkezik, csak elfogad egy ismeretlen barátnak. Ahogy én is őt. A nők véleményét, gondolatait ismerem, egy férfi nézőpontja sokat segíthet az élet dolgaiban.

egyedülálló fiatal ember vagyok aki komoly kapcsolat céljából ismerkedne 28 és 35 év közötti hölgyekkel


Üdv.! Komoly kapcsolatot keresek - nyilván előbb barátkozás -, ismerkedés. Csakis korban hozzám illő férfit - nős, élettársi kapcsolatban élő, fiatal férfiak - ti lépjetek túl ezen a reglapon! Nem engem kerestek. Sok nünükém van, párkapcsolatra alkalmatlan vagyok (idézet: ex). De hátha mégis! Debreceni vagyok.


Olyan kedves személyt keresek, akivel (egyelőre) szabadon beszélgethetek mindenről.

Csak annak aki szereti a kihívásokat, s nem akar mindig otthon űlni és unatkozni!


Sziasztok... 25 és 35 év közötti Hölgyek jelentkezését várom kizárolag tartos kapcsolat érdekébe... nem vagyok se gazdag se kigyurt Musclyman.... de ugy tudok szeretni ahogy csak kevesen :)

szia:) komoly kapcsolat keresek hölgyet:)


Én egy egyedűl élő nő vagyok vidám szeretek barátkozni és jókat társalogni

Fehervái pasi vagyok és titkos szeretöt keresek hoszu tavra egy normális pasi csak szex értrkel heti 2-3 alkalom mindembe bene vagyok bevalalos csajok irjatok csak végonyak

INGYENES BEIRATKOZÁS
Email címe

A kívánt felhasználónév

Vàlassz egy jelszot

Ön

Keres

Születési dátuma


FacebookTwitter

a