A COOKIE-k lehetővé teszik számunkra, hogy jobb minőségű szolgáltatásokat kínáljunk. Ha továbbra is böngészel oldalunkon, akkor feltételezzük, hogy elfogadod a cookie-k használatát.BEZÁRNI

Szeretnéd-e megismerni ezeket a személyeket és beszélgetni velük?
Aztán kattints ide és iratkozz be a PROXIMEETY oldalàra! Ez gyors és egyszerű!

Önre várnak a PROXIMEETY.HU-n

Pages : | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |


SZIASZTOK AZ EDJIK ISMERŐSÖM AJÁNLOTTA EZT AZ OLDALT CSUPA JÓT HALLOK A PROXIMEETY.HU-RÓL REMÉLEM MEGISTAPASZTALOM SZEMÉLYES SIKEREIM ALAPJÁN:)ÍRJATOK BÁTRAN SZERETEK ISMERKEDNI SZERETEM A JÓ HUMORT ÉS NEM VOK SEMMI JÓ ELRONTÓJA:)

ismerkedni vagyok

Barátot keresek, nem szerelmet. Valakit, akivel megbeszélhetem az engem érdeklő dolgokat, a velem történteket, mivel a párom mellett sokszor egyedül vagyok. Fontos lenne olyan valaki szava, aki intelligens, nyugodt és nem ítélkezik, csak elfogad egy ismeretlen barátnak. Ahogy én is őt. A nők véleményét, gondolatait ismerem, egy férfi nézőpontja sokat segíthet az élet dolgaiban.

egyedülálló fiatal ember vagyok aki komoly kapcsolat céljából ismerkedne 28 és 35 év közötti hölgyekkel


Üdv.! Komoly kapcsolatot keresek - nyilván előbb barátkozás -, ismerkedés. Csakis korban hozzám illő férfit - nős, élettársi kapcsolatban élő, fiatal férfiak - ti lépjetek túl ezen a reglapon! Nem engem kerestek. Sok nünükém van, párkapcsolatra alkalmatlan vagyok (idézet: ex). De hátha mégis! Debreceni vagyok.


Olyan kedves személyt keresek, akivel (egyelőre) szabadon beszélgethetek mindenről.

Csak annak aki szereti a kihívásokat, s nem akar mindig otthon űlni és unatkozni!


Sziasztok... 25 és 35 év közötti Hölgyek jelentkezését várom kizárolag tartos kapcsolat érdekébe... nem vagyok se gazdag se kigyurt Musclyman.... de ugy tudok szeretni ahogy csak kevesen :)

szia:) komoly kapcsolat keresek hölgyet:)


Én egy egyedűl élő nő vagyok vidám szeretek barátkozni és jókat társalogni

Fehervái pasi vagyok és titkos szeretöt keresek hoszu tavra egy normális pasi csak szex értrkel heti 2-3 alkalom mindembe bene vagyok bevalalos csajok irjatok csak végonyak


Sziasztok.Jelenleg a munkám az életem.Ez tölti ki,a hétköznapjaim...
De remélem,hogy ez hamarosan meg változik...többek között,ezért is,regisztráltam itt.
Bizom benne,hogy hamarosan valaki belép az életembe,akivel megoszthatom,az életem.Egy kedves,humoros,elragadó őszinte,hölgyel,aki elfogad a munkámal,együtt!

Sziasztok lászlo vagyok 34-éves öszinte társam keresem

irj és én vissza irok .éj még meg teheted.sokk mindent szeretek csinálni föként bulizni de azt nagyon.egy megértö szeretö társat keresek ki soha nem hagy ell más nö végett

INGYENES BEIRATKOZÁS
Email címe

A kívánt felhasználónév

Vàlassz egy jelszot

Ön

Keres

Születési dátuma


FacebookTwitter

a
w