A COOKIE-k lehetővé teszik számunkra, hogy jobb minőségű szolgáltatásokat kínáljunk. Ha továbbra is böngészel oldalunkon, akkor feltételezzük, hogy elfogadod a cookie-k használatát.BEZÁRNI

Szeretnéd-e megismerni ezeket a személyeket és beszélgetni velük?
Aztán kattints ide és iratkozz be a PROXIMEETY oldalàra! Ez gyors és egyszerű!

Önre várnak a PROXIMEETY.HU-n

Pages : | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |


Sziasztok! :)


Egy szabad, független kapcsolatot keresek.
Egyedül vagyok, ismerkedem. A humor, az értelem, a nyitottság, kíváncsiság sok mindenen átsegít.
Ha gondolod, írj. (email címre tudok válaszolni)


Sziasztok---Roland vagyok.Párkánytól-20km-re lakok egy kis faluba neve Zalaba .
A célom pár keresés

udvozlok mindenkit komoly kapcsolatott keresek 27 vagyok kepet privibe kuldok es ide is teszek fel.
irj batran es ha kell felhivlak kosszi tobbet magamrol privive :) ;)


szeretnék megismerkedni komoly kapcsolatra nőkel


olyan hölgyet keresek aki gyereket szeretne esetleg lombikbébi program segitségével


...örömmel várom azt, akinek magam is örömmel mennék elébe....:)


érett ember, kedves, toleráns, romantikus, nagyon tisztelettudó, de még aktív kereskedő, elvált, egyedül él, szeretné tudni, és a link egy igazi tartós kapcsolatot egy szép nő, immáron egy jóság a szív, kortól függetlenül.


Sziasztok! Nem volt élményem még sosem komolyabb szex kapcsiban remélem hogy regisztráltam ez most megváltozik. :)

Azt akarom, hogy megtalálja az ember a valódi értelemben vett, ami semmilyen gondot nem hagyja, és soha nem fog elárulni!
Egy személy a józan ész, a humora és a megfelelő felfogása az élet.
Én egy érdekes, intelligens, kedves, és még sok más! Általában keveredik magukat, hogy mindent! :)


Frankfurt (Németország) mellől keresek partnert/társat, meghívással idekinntre. 50-es üzletember, sportos, 3 diplomás.

Sziasztok! Hölgyekkel ismerkednék beszélgetés esetleg lazább kapcsolat céljából


Szia!.Én,egy 27éves életvidám,tipikus nyilas pasi vagyok.Amit fontos tudni rólam; határozott,céltudatos,figyelmes,őszinte,szókimondó,erős egyéniség vagyok.A közvetlen környezetem büszke rám,kiáll mellettem és értékes,jó embernek tartanak.A barátaimért és az édesanyám becsületéért képes vagyok bármire!!!.Én egyszer sem csaltam meg senkit és nem is fogok.Őszinte vagyok,romantikus típus.28 éves leszek lassan,de már rengeteg mindent megéltem.Nekem nem volt gyerekkorom sem,tùl hamar kellett felnőnöm.3 ève veszîtettem el sajnos az èdesanyámat aki a mindenem és borzasztóan fáj a hiánya.Akit megszeretek, azt nagyon szeretem és ő a mindenem, akiért élek-halok.Nincsenek nagy elvárásaim.Budapesten dolgozom személy-és vagyonőrként drogéria üzletekben.Szeretem a munkámat,bár néha kissé húzós,stresszes,de mindent összegezve, szeretem csinálni.Bízom benne,hogy a közeljövőben megtalálom az igazit.Már nagyon vágyom egy normális kapcsolatra,egy gyönyörű esküvőre és egy boldog családra.Imádom a gyerekeket,mindig meglepem őket,amikor csak tudom.Sajnos árva maradtam,de nem adom fel a társkeresést,sikerorientált vagyok.Szeretnék szeretni és szeretve érezni magam.Csak KOMOLY kapcsolatot keresek!!!.Ha úgy érzed,hogy egy hullámhosszon vagyunk,akkor írj bátran,várni fogom abban biztos lehetsz.


Szia hát hol is kezdjem röviden annyit hogy 29 éves vagyok fejér megyében lakom és szeretnék meg ismerkedni egy olyan lánnyal akivel hosszú távú komoly kapcsolat lehet gyermekem nincs de ha neked van az sem baj mert amugy szeretem őket és ha úgy van akkor lehetne közös gyermek is remélem mi hamarabb rám talál a nagy ő addig is puszi


sziasztok! zoltán vagyok 41 éves kedves romantikus ffi! szerencs és környékéröl keresek 38 46 év közötti kedves duskeblű hölgyet tartos kapcsolatra! szeres hogy szerethesselek!

INGYENES BEIRATKOZÁS
Email címe

A kívánt felhasználónév

Vàlassz egy jelszot

Ön

Keres

Születési dátuma


FacebookTwitter

a
w